Bóra-Bérszámfejtő program
e-mail: jelszó:
Elfelejtett jelszó


Adatvédelmi nyilatkozat

a Globo Kft. által kezelt adatokról

Az Adatvédelmi Nyilatkozat kidolgozása során a Globo Kft. az alábbi hatályos jogszabályok rendelkezéseit vette figyelembe:

  • A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény (továbbiakban: Avtv.)

  • Az elektronikus hírközlésről szóló 2003. évi C. törvény

  • Az elektronikus hírközlési szolgáltató adatkezelésének különös feltételeiről, az elektronikus hírközlési szolgáltatások adatbiztonságáról, valamint az azonosítókijelzés és hívásátriányítás szabályairól szóló 226/2003. (XII.13.) Korm.rendelet.
     

A Globo Kft. (8200 Veszprém, Sorompó utca 12. fszt. 2., Cg.: 19-09-500932, Adószám.: 11322548-2-19), a fenti törvényekben megfogalmazott előírásoknak eleget téve és azt betartva, mint a globo.hu weboldal üzemeltetője az ügyfeleivel, valamint a termékei és szolgáltatásai iránt érdeklődőkkel történő kapcsolattartáshoz és kommunikációhoz, a nyilvános adatok tárolásán alapuló adatkezelést végez.
Az ügyviteli programjaink demóverzióját letöltő, vagy programjainkat megvásárló felhasználókkal, valamint az online felméréseinkben részt vevőkkel kapcsolatban nevüket, e-mail-címüket, azon cég adatait, amelyet képviselve kapcsolatban lépnek a Globo Kft-vel, illetve az egyéb szolgáltatások használatával kapcsolatos, szintén önkéntesen megadott, illetve a rendszer működtetéséhez szükséges adataikat (felhasználónév, jelszó, kommunikációs folyam, csatolt dokumentumok) tároljuk, illetve naplózzuk.

Az adatkezelés célja a folyamatos kapcsolattartás lehetővé tétele már meglévő, illetve potenciális partnereinkkel. A rendszer használatával kapcsolatosan naplózásra kerülő adatok pedig kizárólag statisztikai célokat szolgálnak.

A Globo Kft. által üzemeltetett oldalakon elérhető kérdőívekkel, adatlapokkal kapcsolatban szintén kapcsolattartási, illetve statisztikai célokat szolgáló adatokat tárolunk, és kezelünk.

A Globo Kft. az általa kezelt személyes adatokat harmadik fél számára nem adja ki, és gondoskodik az adatok védelméről, hogy illetéktelen személyek ne juthassanak hozzá. Amennyiben adataival kapcsolatban bármilyen visszaélést tapasztal, kérjük azonnal jelezze elérhetőségeink bármelyikén.

Adatainak védelme érdekében a Globo Kft. csak megfelelő azonosítás után ad ki tájékoztatást az általa kezelt személyes, illetve üzleti adatairól.

Személyes adatainak a módosítását, törlését bármikor kérheti, amit megfelelő azonosítás után 48 órán belül végrehajtunk.

 

Veszprém, 2013. január 23.

 

Bors Sándor
Globo Kft.
ügyvezető


A Globo Kft., mint adatkezelő, a Nemezeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság nyilvántartásban a NAIH-80756/2014 számon szerepel.