Misztrál-Raktárkészlet kezelő és számlázó program
e-mail: jelszó:
Elfelejtett jelszó

Misztrál-Raktárkészlet kezelő és számlázó program

  • A Misztrál egyik legnagyobb előnye, hogy több, egymástól függetlenül működő telephely készleteit kezelhetjük vele és a telephelyi adatokból képes összesítő kimutatásokat készíteni.
  • Elsősorban azoknak a kereskedő cégeknek ajánljuk, akik egy gyors, egyszerűen kezelhető raktárprogramot keresnek, valamint azoknak, akik nem szeretnék kinőni a programjukat, amikor újabb funkcióra van szükség, vagy ha újabb telephelyet nyitnak.
  • A kisvállalkozásoktól, akár a több telephelyes vállalkozásokig folyamatosan bővíthető a rendszer.
  • A rendszer moduláris felépítésű, így Önnek csak azokért a funkciókért kell fizetni, amiket ténylegesen használni kíván.
  • A program havi bérleti konstrukcióban is rendelhető.
  • A demóverzió ingyen letölthető és kipróbálható.


Támogatott operációs rendszerek:
Windows 7, Windows 8, Windows 10

Válasszon a következő lehetőségek közül!Verzióinfó
1.0618 verzió - 2019.03.14.
-kiszedési jegy nyomtatása blokknyomtatóra javítása
-kp számla és blokk melléklet visszajáró összeg bekérése ugyanúgy mint vonalkódos kiszolgáláskor
-telephelyi szállító letöltésekor jelentkező hibaüzenet javítása
1.0617 verzió - 2019.03.05.
-Offline webáruház kezelés : UNAS webshop esetén a számlázási és szállítási cím összekeveredve jelent meg a partner adatai között.
-NAV online számla kezelés: BUSINESS;INVOICE_LINE_ALREADY_EXISTS;ERROR; hibaüzenet javítása. Ha ilyen hibaüzenet van a jelentésre váró számlák között, akkor érvényteleníteni kell és a program újra elkészíti az XML adatokat, majd beküldi a NAV rendszerébe.
1.0616 verzió - 2019.02.28.
-Szállító számlázás felirat hibaüzenet javítása
1.0615 verzió - 2019.02.27.
-Árrés számlánként lehet szűrni a webáruházból érkező rendelésekből származó számlákra
-Forgalmi kartonon látszik a minőségbiztosítási és tárhely infó, ha ez a modul be van kapcsolva
-Szállító számlázáskor ha a partner átnevezés engedélyezve van akkor rendelésből származó szállítónál is használható az átnevezés
-0-ás készlet lekérdezésekor csak azok a cikkek jelennek meg amelynel volt tárgyévben forgalmi tétele. Ha minden cikket listázni akarunk 0-ás készlettel, akkor a rendszergazda menüpont készlet almenüjében feltölthető a nullás készlet.
-Értékesítés cikkcsoportonként lekérdezésben lehet névre szűrni. Ilyenkor egy virtuális cikkcsoport jön létre a név részletre illeszkedő cikkekből.
-Gyáertás áttekintés figyelembe veszi az összmennyiséges (batch) recepteket.
1.0614 verzió - 2019.02.15.
-Új jog: Bizonylat készítés/Fizetési határidő tetszőleges beállítása Ennek hatására a kiszámított fizetési határidőnél nagyobban is meg lehet adni. Az aló határ alá továbbra sem lehet menni számla készítéskor.
-Átutalásos előlegszámlán eddig le volt tiltva a fizetési határidő, így mindig a készítés dátuma került bele. Mostantól javítható
-Partnerinfó: a kiválasztott bizonylatnál a gomb megnyomásakor megjelenő ablakban a táblázatot átalakítottuk testre szabhatóvá. Megjegyzi a beállított oszlopszélességet, oszlopsorrendet és sorba is lehet bármelyik oszlop szerint rendezni az adatokat.
-Partnerinfó: Akinél tárhely funkció már be lett kapcsolva, ott a gomb hatására megjelenő ablakban látszódik a minőségbiztosítási és tárhely információ.
1.0613 verzió - 2019.02.07.
-Kiszedési jegyen rendelés feltöltés színezés javítása, illetve az aktuális sor kijelölés átváltása csak a keret kijelölésére, így az aktuális sor háttérszíne is látszódik
-UNAS feltöltés javítása
1.0612 verzió - 2019.02.06.
-NAV onlineszámla: Helyesbítő bizonylatnál, ha az eredeti bizonylathoz képest új termék is szerepel, akkor a program nem küldte be a helyesbítést, mert sémahiba keletkezett. Az ilyen hibákat érvényteleníteni kell, és a program újból előállítja az XML adatokat.
-Offline webáruház kezelés: UNAS termékádatás - ismeretlen, illetve timeout hibák miatt a termékfeltöltés mostantól 100 darabos csoportokban történik. Hiba esetén folytatható a többi csomaggal, vagy megszakítható a további feltöltési folyamat.
1.0609 verzió - 2019.01.14.
-Szállítólevél másolat nyomtatás bruttó kisker. áron is (opcionális)
-UNAS rendelés feldolgozás: Beállítható, hogy letöltés után milyen státuszra állítsa a program a rendelést. Státusz állítás miatti többszöri letöltés, feldolgozás megakadályozása
-Árképzési kategória szorzók visszaolvasása EXCEL-ből
1.0609 verzió - 2019.01.14.
-Szállítólevél másolat nyomtatás bruttó kisker. áron is (opcionális)
-UNAS rendelés feldolgozás: Beállítható, hogy letöltés után milyen státuszra állítsa a program a rendelést. Státusz állítás miatti többszöri letöltés, feldolgozás megakadályozása
-Árképzési kategória szorzók visszaolvasása EXCEL-ből
1.0608 verzió - 2019.01.04.
-Tárhely tartalom
Ingyenes demoIngyenes demo
Előzetes árkalkuláció Előzetes árkalkuláció
Program megrendelés Online megrendelés
A programról írták A programról írták:
"Nem kis bátorság és felelősség volt cégünknek 2009 nyarán évközben programot váltani, egy több mint 10 éve használt és jól működő számla és raktárkezelő programról a MISZTRÁL-raktárkészlet és számlázó programra.
Mi mégis a MISZTRÁL mellett döntöttünk pedig a réginek ott volt a kompatibilis leváltó típusa egy kattintásra.
Profi választás volt, mert ez a program szinte mindent tud, amit egy cégnél számlázással, raktárkezeléssel kapcsolatban felmerülhet.
Hogy mi mindent kell tudnia egy számlázó és raktárkezelő programnak, tömören pénzt kell keresnie.
A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően, amit a programozók mindig a felhasználók igényeinek figyelembevételével végeznek, a MISZTRÁL továbblépett a felhasználóbarát programok szűk körébe is.
Összefoglalva nyugodtan váltson, \"nem kell félni nem fog fájni\"!"

Hermán Péter
ügyvezető igazgató
H-Therm Kft.
"Naprakész árak:
a) Közös, egységes cikktörzs (cikkszám, megnevezés) használatával könnyebbé válik a termékek beazonosítása, új termékek, termék csoportok megjelenése esetén egyszerűbbé válik a cikktörzs bővítése.
b) Könnyű az árváltozások nyomon követése akár a készlet nélküli termékekre is.
c) Gyors átárazás lehetősége akár tételesen akár cikkcsoportonként szorzók alapján
d) Gyártói listaárak használatával is lehetőség van akár a beszerzési akár a végfelhasználói árak kialakítására.
e) A naprakész árak lehetővé teszik a gyors és pontos árajánlatok készítését.

Gyors bizonylatkészítés:
a) A bizonylatok egymásra épülnek így egy elkészült árajánlatból könnyen készülhet bejövő megrendelés majd kimenő megrendelés, amit a termékek beérkezését követően egyszerűen bevételezhetünk és készíthetünk egyből szállítólevelet vagy számlát.
b) Rendszeres vevőinknek kialakított egyéni kedvezményeket előre rögzíthetjük, így számlázáskor ezzel már nem szükséges időt tölteni.
c) A szerelőknek adott kedvezményeket (ha nem a saját nevére kéri a szerelő a számlát) tudjuk gyűjteni, majd a következő vásárláskor egyszerűen elszámolni."

Kassai Péter
Reál-Ker Kft. Esztegom
"18 telephelynek párhuzamosan látjuk a mozgásait, készletszintjeit. Látjuk az értékesítések árréseit. Egységesíteni tudjuk az árakat. Lehet látni a tényleges fogyásokat, és így nem kell 120 napos készletekkel rendelkezni, mint amikor érzésből rendeltünk. Az elfekvő készletek leépítésében nagyon nagy segítséget nyújtott a program. Az új cikkeket, új árakat nagyon gyorsan lehet aktualizálni."

Barla Szabó Péter
D-ég Thermoset Veszprém