Misztrál-Raktárkészlet kezelő és számlázó program
e-mail: jelszó:
Elfelejtett jelszó

Misztrál-Raktárkészlet kezelő és számlázó program

  • A Misztrál egyik legnagyobb előnye, hogy több, egymástól függetlenül működő telephely készleteit kezelhetjük vele és a telephelyi adatokból képes összesítő kimutatásokat készíteni.
  • Elsősorban azoknak a kereskedő cégeknek ajánljuk, akik egy gyors, egyszerűen kezelhető raktárprogramot keresnek, valamint azoknak, akik nem szeretnék kinőni a programjukat, amikor újabb funkcióra van szükség, vagy ha újabb telephelyet nyitnak.
  • A kisvállalkozásoktól, akár a több telephelyes vállalkozásokig folyamatosan bővíthető a rendszer.
  • A rendszer moduláris felépítésű, így Önnek csak azokért a funkciókért kell fizetni, amiket ténylegesen használni kíván.
  • A program havi bérleti konstrukcióban is rendelhető.
  • A demóverzió ingyen letölthető és kipróbálható.


Támogatott operációs rendszerek:
Windows 7, Windows 8, Windows 10

Válasszon a következő lehetőségek közül! Verzióinfó
1.0777 verzió - 2023.05.31.
-FONTOS! Sztornó számla beküldése a NAV felé megváltozott, a sztornó számla tételeit módosítás (MODIFY) helyett új sor létrehozásával (CREATE) kell küldeni.
-Adatok EXCEL állományba történő exportja és importja megváltozott. Mostantól az XLSX formátumot támogatja a Misztrál program. Egy - két speciális esetben (pl. bevét import excelből) egyedileg lett szabályozva az import állomány formátuma. Legfontosabb pontok, ahol működik az XLSX formátum: Árazás/Termék export excelbe, és Termék import excelből, Nyitó adatok feltöltése, árképzési kategóriák szorzóinak exportja importja.
1.0776 verzió - 2023.05.09.
-Árazás felülvizsgálata bevételezéskor. 5-ös gomb árazás cikkcsoportos szorzóval.
1.0775 verzió - 2023.05.05.
-Vonalkódos kiszolgálás hangjelzés átalakítása konzol-hang helyett médialejátszó használata.
-Vevő számla, szállító sztornó esetén ha volt rendelésből kiszolgált tétel a bizonylaton, újra aktív a kérdés, hogy a rendelés mennyiség visszakerüljön-e a rendelésre.
-Képernyő menü Értékesítés gomb aktiválva lett (kiszedés előtti gomb) A rendelésből kiszedési jegy készítés ablak indul el .
1.0774 verzió - 2023.04.26.
-Bevételezéskor árazás hibajelzés javítása: rosszul kezelte a 1.0773-as verzióban az egyedi árképzés jelölést.
-Tárhelyes verzióban áttárolás javítás: kiszedési alatti mennyiség a forrás tárhelyen bennragadt.
1.0773 verzió - 2023.04.05.
-Bevételezésre fel lehet tölteni egy korábbi bevételezést. (Eddig csak kimenő rendelést lehetett)
-Vonalkódos kiszolgálásnál sok vonalkódolvasó nem továbbítja az első karaktert, ha az nulla. A program megvizsgálja, hogy ki kell-e egészíteni a vonalkódot bevezető 0-val és úgy keres a cikktörzsben.
-Partner info ablak Forgalom gombbal megjelenített lista az utolsó 3 évet hozza fel. Eddig utolsó 2 év szerepelt.
1.0773 verzió - 2023.04.05.
-Vonalkódolvasók egy része lehagyja az első számjegyet ha az 0. Mostantól a Misztrál felismeri ezt a helyzetet és visszapótolja a hiányzó 0 karaktert.
-Bevételezéskor a feltöltésben mostantól korábbi bevételezést is fel lehet tölteni.
-Partner információs ablak Forgalom gomb: Mostantól 3 év adatait gyűjti össze a program havi bontásban. Eddig az utolsó 2 év szerepelt rajta.
1.0772 verzió - 2023.04.04.
-Termékkereséskor jobb egérgomb hatására megjelenő menü bővült a Vonalkód megadása ponttal. A használata jogosultságfüggő.
-Új jogosultság: Vonalkódot megadhat, Karbantartás-Cikk csoportban található.
1.0770 verzió - 2023.03.28.
-Forgalmi karton:
1. A táblázat oszlopainak sorrendje, és az oszlopok szélessége testre szabható. A program megjegyzi a beállítást
2. Devizás bizonylatoknál az eredeti pénznem és eredeti érték is megjelenik
3. A karton számlaszám oszlopában a szállítólevél végszámlája, a kézi számla eredeti számlaszáma a szállítói számla eredeti számlaszáma jelenik meg.
4. A kartont partnernévre lehet szűkíteni
-Bevételezés:
Költség (szállítási, vágási , készletezési stb..) szétosztása a felvitt tételek között. (+Költség gomb) Így már bevételezéskor a korrigált árakkal kerül készletre a termék, nem csak a szállítói számla rögzítésekor. Megspóroljuk a 1K korrekciós bizonylatot.
-Vevői visszáru: gyártói típuskód és gyártói cikkszám feltüntetése a táblázatban.
-Termék keresése: A táblázatban bármelyik mezőn JOBB egérgombbal kattintva egy menü jelenik meg amiben a törlés is szerepel, az eddig gombokkal elérhető funkciókon felül.
-Webáruház kezelés
1. kommunikáció javítása (Shoprenter tranzakciószám csökkentése érdekében)
2. Shoprenternél lehetőség nyílik a kategória nélküli termékátadásra. Ilyenkor a webáruházban kell teljesen kialakítania kategóriákat.
-Cikktörzs frissítése webszolgáltatásból (Sonepar cikktörzs)
1. árazás javítása, akkor is jól áraz, ha nem soroljuk át a termékeket új cikkcsoportba
2. ha az azonnali cikkcsoportos árazást is bejelöljük, akkor megmutatja, hogy melyik cikkcsoport nem lett még beállítva szorzós árra. Magyarul mik az újak.
-Árképzési kategória beállításakor le lehet szűrni a listát azokra a kategóriákra, amiket még nem állítottunk be semmilyen szorzóra.
-Termék keresésekor az utolsó beszerzési ár mező is csak akkor jelenik meg ha van rá jogosultsága a felhasználónak.
1.0769 verzió - 2023.03.06.
-Webáruház kezelés (offline) javítások
1.0768 verzió - 2023.02.14.
-Szállítói számla rögzítésnél a bevét teljesítés dátuma is javításra kerül, ha az el lett írva, és nagyobb mint a számla teljesítése. (befolyásolja az utólagos készlet számítást teljesítés alapján)
-Bevételezések lekérdezésekor a szállítói számlához nem rendelt bevételezések figyelmen kívül hagyja a sztornózott és sztornó bevételezéseket ugyanúgy mint a szállítói számla rögzítéskor a bevételezések keresése.
Ingyenes demoIngyenes demo
Előzetes árkalkuláció Előzetes árkalkuláció
Program megrendelés Online megrendelés
A programról írták A programról írták:
"Nem kis bátorság és felelősség volt cégünknek 2009 nyarán évközben programot váltani, egy több mint 10 éve használt és jól működő számla és raktárkezelő programról a MISZTRÁL-raktárkészlet és számlázó programra.
Mi mégis a MISZTRÁL mellett döntöttünk pedig a réginek ott volt a kompatibilis leváltó típusa egy kattintásra.
Profi választás volt, mert ez a program szinte mindent tud, amit egy cégnél számlázással, raktárkezeléssel kapcsolatban felmerülhet.
Hogy mi mindent kell tudnia egy számlázó és raktárkezelő programnak, tömören pénzt kell keresnie.
A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően, amit a programozók mindig a felhasználók igényeinek figyelembevételével végeznek, a MISZTRÁL továbblépett a felhasználóbarát programok szűk körébe is.
Összefoglalva nyugodtan váltson, \"nem kell félni nem fog fájni\"!"

Hermán Péter
ügyvezető igazgató
H-Therm Kft.
"Naprakész árak:
a) Közös, egységes cikktörzs (cikkszám, megnevezés) használatával könnyebbé válik a termékek beazonosítása, új termékek, termék csoportok megjelenése esetén egyszerűbbé válik a cikktörzs bővítése.
b) Könnyű az árváltozások nyomon követése akár a készlet nélküli termékekre is.
c) Gyors átárazás lehetősége akár tételesen akár cikkcsoportonként szorzók alapján
d) Gyártói listaárak használatával is lehetőség van akár a beszerzési akár a végfelhasználói árak kialakítására.
e) A naprakész árak lehetővé teszik a gyors és pontos árajánlatok készítését.

Gyors bizonylatkészítés:
a) A bizonylatok egymásra épülnek így egy elkészült árajánlatból könnyen készülhet bejövő megrendelés majd kimenő megrendelés, amit a termékek beérkezését követően egyszerűen bevételezhetünk és készíthetünk egyből szállítólevelet vagy számlát.
b) Rendszeres vevőinknek kialakított egyéni kedvezményeket előre rögzíthetjük, így számlázáskor ezzel már nem szükséges időt tölteni.
c) A szerelőknek adott kedvezményeket (ha nem a saját nevére kéri a szerelő a számlát) tudjuk gyűjteni, majd a következő vásárláskor egyszerűen elszámolni."

Kassai Péter
Reál-Ker Kft. Esztegom
"18 telephelynek párhuzamosan látjuk a mozgásait, készletszintjeit. Látjuk az értékesítések árréseit. Egységesíteni tudjuk az árakat. Lehet látni a tényleges fogyásokat, és így nem kell 120 napos készletekkel rendelkezni, mint amikor érzésből rendeltünk. Az elfekvő készletek leépítésében nagyon nagy segítséget nyújtott a program. Az új cikkeket, új árakat nagyon gyorsan lehet aktualizálni."

Barla Szabó Péter
D-ég Thermoset Veszprém