Bóra-Bérszámfejtő program
e-mail: jelszó:
Elfelejtett jelszó

Bóra-Bérszámfejtő program

A Bóra bérelszámoló program cégünk legnagyobb példányszámban érékesített, illetve bérbeadott terméke, mely könyvelőirodák és kisvállalkozások kedvelt programja. A szerződések összesítése alapján közel 15 000 fő számfejtését végzik ügyfeleink a Bóra programmal.
Kiknek ajánljuk a Bóra bérelszámoló szoftvert?
  • azoknak a szakembereknek, akik egy könnyen kezelhető, jól átlátható és gyorsan tanulható bérszámfejtő programot keresnek
  • akiknek fontos a naprakész bérelszámolás és, hogy a ABEV feladások könnyen, pár gombnyomással megoldhatók legyenek
  • azoknak, akik az évenként jelentkező, nagyobb összegű vételi és frissítési díj megfizetése helyett inkább egy kedvező áru, havidíjas bérleti konstrukciót választanának
  • és akiknek a nagy tudás mellett, nem mindegy, hogy hogy néz ki (programgrafika) az a program, amellyel nap, mint nap dolgoznak.
Támogatott operációs rendszerek:
Windows 7, Windows 8, Windows 10

Válasszon a következő lehetőségek közül!Ingyenes demoIngyenes demo
Előzetes árkalkuláció Előzetes árkalkuláció
Program megrendelés Online megrendelés
A programról írták A programról írták:
"A bérszámfejtő program kezelése nem igényel különösebb számítástechnikai ismeretet, könnyen elsajátítható. Az viszont lényeges, hogy a kezelője a munkaügyi, TB ügyintézésben jártas legyen és rendelkezzen adózási ismeretekkel. Ezen ismeretek birtokában a program "saját használatra" alakítható, a felépítése nagyfokú önállóságot biztosít, a felhasználó minden kifizetést, levonást maga tud paraméterezni. Cégünk a közepes kategóriába tartozik, az átlagos állományi létszám 180 fő. A program jól kezeli munkavállalók ki- és belépését, a teljes körű munkaügyi nyilvántartást, szabadság-nyilvántartást, a könyvelés részére a feladásokat, az APEH felé az adatszolgáltatást. Naprakészen követi a folytonos jogszabály-változtatásokat."

Szigeti Ferencné
munkaügyi előadó
Robix Hungary Kft.
"Nekem nagyon tetszik az új dizájn, feldobja az egyébként csöppet sem szórakoztató munkát. További sikereket kívánok!"

Kovács Zsuzsa
könyvelő
"Nem tudok olyat mondani, amiben nem segít a bérprogram. Mindent nyilvántart, amit a munkavállalókról szükséges, a bérszámfejtésben még nem találtam hibát, ha csak én nem állítottam be rosszul valamit. Az APEH bevallásokat pontosan készíti még akkor is ha egyéni vállalkozóról van szó akinek alkalmazottai vannak tehát a 0758, és 0708 bevallást is le kell adnia. A NYENYI programmal már évek óta működik, ami szintén sokat segít. Folyamatosan bővítve van az ügyfelek igényeinek megfelelően mindenféle téren. Rengeteget lehetne beszélni róla, mert nagyon sokat tud, valóban teljes körűen kiszolgálja a felhasználót, én nagyon szeretek vele dolgozni. Mindenkinek csak ajánlani tudom."

Jungné Hasznos Katalin
egy lelkes felhasználó
"Gyesen lévő anyuka vagyok és nehéz volt újra visszatérni a mindennapi munkába. Egészen más bérprogrammal dolgoztam a régi munkahelyemen és az Önök programja így teljesen új volt. Mindettől függetlenül, mint "szőke nő" :) elmondhatom, hogy az Önök által kínált program, teljesen egyszerű, könnyen kezelhető. Mindemellett, ha problémám adódott is, gyors és érthető segítséget kaptam TÜRELMES!!! kollégáiktól. Ha pontoznom kellene 1-10-ig terméküket, biztosan a maximumot adnám, sőt többet. Kívánok további eredményes munkát és sok sikert kezdeményezésükhöz!"

Schautek Tünde
Mafri Kft.