Nemere-PénzÜgyi és vezetői információs rendszer
e-mail: jelszó:
Elfelejtett jelszó

Nemere-Pénzügyi információs rendszer

1/3 LÉPÉS - ELÕZETES ÁRKALKULÁCIÓ

Vásárlás: Vásárlás esetén az adott tárgyév végéig (azaz 2022.12.31-ig) kell elõre fizetni, egyösszegben a program kalkulált vételárát és eddig az idõpontig tartalmazza az ár a terméktámogatást és szoftverkövetést. A tárgyévet követõ évtõl az éves frissítés díj (január elején fizetendõ) az aktuális listaár 24%-a.
Azonban minden év utolsó negyedévében (azaz október 1-tõl december 31-ig) történõ vásárlás esetén, a kalkulált vételár a következõ év végéig érvényes terméktámogatást és szoftverkövetést is magában foglal, és ebben az esetben csak az ezt követõ (azaz 2.) évtõl fizetendõ a 24%-os frissítési díj. A terméktámogatás és szoftverkövetés a megrendelt program frissítéseinek weboldalunkról történõ online letöltésének biztosítását jelenti és nem foglalja magában a telefonos ügyfélszolgálatot, amely külön felár ellenében rendelhetõ. Online ügyfélszolgálatunk (ún. Callback szolgáltatásunk) azonban ingyenesen is igénybevehetõ.

Bérlet: A havi bérleti díj az aktuális listaár 5%-a. A bérleti díj magában foglalja a munkaidõben igénybevehetõ telefonos segítségnyújtási lehetõséget a bérleti idõszakban.


Kuponkód:

Kérjük válassza ki a megrendelni kívánt funkciókat:

Banki terminál kezelés  Banki terminálprogramok részére készíthetünk exportálást, ill. azokból kivonatot importálhatunk
Munkaszám kezelés  A felvitt számlákhoz,előírásokhoz munkaszámokat rendelhetünk és csoportosíthatunk
Költséghely, költségnem felosztás A számlákat költséghelyre és költségnemre oszthatjuk fel, ill. kigyűjtéseket kérhetünk erről
Áruforgalom kezelés Áruforgalom kezelés
Utókalkuláció, pénzügyi alap kezelés Utókalkulációs kód hozzárendelése számlákhoz majd mérlegstatisztikák készítése
Számla készítés / Számla fogadás külső rendszerből Számla készítés a nemere programon belül vagy számla fogadás külső rendszerből (pl. Sirokkó számázóból).
Tárgyi eszköz nyilvántartás (fejlesztés alatt) Tárgyi eszköz nyilvántartás
Főkönyvi modul (fejlesztés alatt) Főkönyvi modul (fejlesztés alatt)

Ha több telephelyre szeretné megrendelni a programot, akkor keressen minket elérhetõségeinken és igényeinek megfelelõen egyedi árajánlatot adunk.


Az elõzetes árkalkuláció még nem minõsül megrendelésnek!