Nemere-PénzÜgyi és vezetői információs rendszer

Nemere-Pénzügyi információs rendszer

1/3 LÉPÉS - ELÕZETES ÁRKALKULÁCIÓ

Bérlet: A bérleti díj magában foglalja a munkaidõben igénybevehetõ telefonos segítségnyújtási lehetõséget a bérleti idõszakban.


Kérjük válassza ki a megrendelni kívánt funkciókat:

Banki terminál kezelés  Banki terminálprogramok részére készíthetünk exportálást, ill. azokból kivonatot importálhatunk.
Munkaszám kezelés  A felvitt számlákhoz,előírásokhoz munkaszámokat rendelhetünk és csoportosíthatunk
Költséghely, költségnem felosztás A számlákat költséghelyre és költségnemre oszthatjuk fel, ill. kigyűjtéseket kérhetünk erről
Áruforgalom kezelés Misztrál programmal ez a modul teremti meg a kapcsolatot. A misztrálban rögzített vevő / Szállító számlákból előírást készít, a készpénzes bizonylatokat felvezeti a pénztárba. Kezeli a több telephelyről érkező számlákat, partneradatokat. A misztrálban esetleg többször előforduló partnerneveket össze lehet vonni egy azonosítóra.
Utókalkuláció, pénzügyi alap kezelés Utókalkulációs kód hozzárendelése számlákhoz majd mérlegstatisztikák készítése
Számla készítés / Számla fogadás külső rendszerből Számla készítés a nemere programon belül vagy számla fogadás külső rendszerből (pl. Sirokkó számázóból).
Tárgyi eszköz nyilvántartás (fejlesztés alatt) Tárgyi eszköz nyilvántartás
Dokumentum csatolás Egy fájlra mutató helyi hálózati link, vagy egy internetes dokumentumtár linkje csatolható az előíráshoz. A linket meg lehet nyitni a programból, amikor egy előírással foglalkozunk.
Főkönyvi modul (fejlesztés alatt) Főkönyvi modul (fejlesztés alatt) Jelenleg feladással lehet adatokat átadni a Tramontána főkönyvi programunknak.

Ha több telephelyre szeretné megrendelni a programot, akkor keressen minket elérhetõségeinken és igényeinek megfelelõen egyedi árajánlatot adunk.


Az elõzetes árkalkuláció még nem minõsül megrendelésnek!