Sirokkó-Számlázó program

Sirokkó-Számlázó program

1/3 LÉPÉS - ELÕZETES ÁRKALKULÁCIÓ

Vásárlás: Vásárlás esetén az adott tárgyév végéig (azaz 2024.12.31-ig) kell elõre fizetni, egyösszegben a program kalkulált vételárát és eddig az idõpontig tartalmazza az ár a terméktámogatást és szoftverkövetést. A tárgyévet követõ évtõl az éves frissítés díj (január elején fizetendõ) az aktuális listaár 60%-a.
Azonban minden év utolsó negyedévében (azaz október 1-tõl december 31-ig) történõ vásárlás esetén, a kalkulált vételár a következõ év végéig érvényes terméktámogatást és szoftverkövetést is magában foglal, és ebben az esetben csak az ezt követõ (azaz 2.) évtõl fizetendõ a 60%-os frissítési díj. A terméktámogatás és szoftverkövetés a megrendelt program frissítéseinek weboldalunkról történõ online letöltésének biztosítását jelenti és nem foglalja magában a telefonos ügyfélszolgálatot, amely külön felár ellenében rendelhetõ. Online ügyfélszolgálatunk (ún. Callback szolgáltatásunk) azonban ingyenesen is igénybevehetõ.

Telefonos ügyfélszolgálat +6800 Ft


Prémium szolgáltatások 1.Elektronikus számla használata nyomtatóként. Ehhez a funkcióhoz szükséges egy külső szolgáltatóval kötött szerződés, ahová az e-számla nyomtatón keresztül lehet a bizonylatot beküldeni, és abból készül el az elektronikus számla. 2. Több bankszámla-szám megadása egy pénznemen belül. 3. Partner állandó megjegyzés szöveg (pl.: szerződés adatok)


Az elõzetes árkalkuláció még nem minõsül megrendelésnek!