Levant-Tárgyi eszköz nyilvántartó program
e-mail: jelszó:
Elfelejtett jelszó

Levant-Tárgyi eszköz nyilvántartó program

1/3 LÉPÉS - ELÕZETES ÁRKALKULÁCIÓ

Vásárlás: Vásárlás esetén az adott tárgyév végéig (azaz 2022.12.31-ig) kell elõre fizetni, egyösszegben a program kalkulált vételárát és eddig az idõpontig tartalmazza az ár a terméktámogatást és szoftverkövetést. A tárgyévet követõ évtõl az éves frissítés díj (január elején fizetendõ) az aktuális listaár 24%-a.
Azonban minden év utolsó negyedévében (azaz október 1-tõl december 31-ig) történõ vásárlás esetén, a kalkulált vételár a következõ év végéig érvényes terméktámogatást és szoftverkövetést is magában foglal, és ebben az esetben csak az ezt követõ (azaz 2.) évtõl fizetendõ a 24%-os frissítési díj. A terméktámogatás és szoftverkövetés a megrendelt program frissítéseinek weboldalunkról történõ online letöltésének biztosítását jelenti és nem foglalja magában a telefonos ügyfélszolgálatot, amely külön felár ellenében rendelhetõ. Online ügyfélszolgálatunk (ún. Callback szolgáltatásunk) azonban ingyenesen is igénybevehetõ.

Bérlet: A havi bérleti díj az aktuális listaár 8%-a. A bérleti díj magában foglalja a munkaidõben igénybevehetõ telefonos segítségnyújtási lehetõséget a bérleti idõszakban.


Kuponkód:


Az elõzetes árkalkuláció még nem minõsül megrendelésnek!