Misztrál-Raktárkészlet kezelő és számlázó program
e-mail: jelszó:
Elfelejtett jelszó

Misztrál-Raktárkészlet nyilvántartó és számlázó program

1/2 LÉPÉS - ÁRAJÁNLAT KÉRÉS

Vásárlás: Vásárlás esetén az adott tárgyév végéig (azaz 2020.12.31-ig) kell elõre fizetni, egyösszegben a program kalkulált vételárát és eddig az idõpontig tartalmazza az ár a terméktámogatást és szoftverkövetést. A tárgyévet követõ évtõl az éves frissítés díj (január elején fizetendõ) az aktuális listaár 24%-a.
Azonban minden év utolsó negyedévében (azaz október 1-tõl december 31-ig) történõ vásárlás esetén, a kalkulált vételár a következõ év végéig érvényes terméktámogatást és szoftverkövetést is magában foglal, és ebben az esetben csak az ezt követõ (azaz 2.) évtõl fizetendõ a 24%-os frissítési díj. A terméktámogatás és szoftverkövetés a megrendelt program frissítéseinek weboldalunkról történõ online letöltésének biztosítását jelenti és nem foglalja magában a telefonos ügyfélszolgálatot, amely külön felár ellenében rendelhetõ. Online ügyfélszolgálatunk (ún. Callback szolgáltatásunk) azonban ingyenesen is igénybevehetõ.

Bérlet: A havi bérleti díj az aktuális listaár 5%-a. A bérleti díj magában foglalja a munkaidõben igénybevehetõ telefonos segítségnyújtási lehetõséget a bérleti idõszakban.


Kuponkód:

Kérjük válassza ki a megrendelni kívánt funkciókat:

Számlázási funkciók:
Árajánlat készítés A modul segítségével árajánlatokat készíthetünk, melynek adatait beolvashatjuk a programba megrendelés esetén.
Árlista vevők részére Segítségével a saját partnerek részére egyedi árlisták készíthetők.
Előleg számla Segítségével a vevőknek adott vételár előlegek nyilvántarthatók és az ehhez szükséges bizonylatok kiállíthatók.
Kötegelt számlázás Segítségével a szállítólevelekből nem csak egyesével lehet számlát készíteni, hanem egy gombnyomással az összes szállítóból számla állítható elő.
Készlet kezelés Segítségével nem csak szolgáltatást, hanem terméket is lehet számlázni. A készletmozgások a modullal nyilvántarthatóak és nyomonkövethetőek.
Beérkező rendelés készítés Segítségével a vevői rendeléseket lehet nyilvántartani.
Leltár Segítségével az év végi készleteket leltározással felmérhetők és a nyilvántartott készletek a leltár adatai alapján módosíthatók.
Üzletkötői jutalék A modul segítségével az értékesítéshez kapcsolodó ügynöki jutalékokat tudjuk elszámolni és nyilvántartani.


Készletkezelés funkciók:
Munkaszám kezelés Munkaszámokra adhatunk ki tételeket. A fel nem használt tételeket illetve az időszaki anyagfelhasználást követheti nyomon.
Devizás számla készítés A modul segítségével nem csak Ft-ban, hanem más devizanemben is lehet számlázni.
Export bizonylat A külföldre történő számlázást ezzel a modullal lehet megoldani. Segítségével a normál esetben ÁFA-s tételeket ÁFA nélkül lehet leszámlázni.
Gyártás, összeszerelés Segítségével egy adott receptúra szerint elvégzett gyártási, összeszerelési folyamat alapanyagfelhasználását és készletrevételezését tudjuk nyomonkövetni, nyilvántartani.
Befizetések rögzítése  A modul segítsévével az utalásos számlák kiegyenlítése nyomonkövethető.
Minőségbiztosítás egyedi termékazonosítással, tárhelykezelés Bevételezéskor és kiadáskor a termékekhez egyedi azonosítók rendelhetők. Pl.: Gyári szám, adagszám, lejárati dátum, stb. Tárhely kezelésre kijelölhetőek a termékek, a bevételezéskor hozzárendelhető a tárhely ahová kerül, kiszedési jegyen tárhelyről lehet kiválasztani a terméket, amit eladunk.


Gépek száma: db
Telephelyek száma: telephely