Misztrál-Raktárkészlet kezelő és számlázó program

Misztrál-Raktárkészlet nyilvántartó és számlázó program

1/3 LÉPÉS - ELÕZETES ÁRKALKULÁCIÓ

Bérlet: A bérleti díj magában foglalja a munkaidõben igénybevehetõ telefonos segítségnyújtási lehetõséget a bérleti idõszakban.


Kérjük válassza ki a megrendelni kívánt funkciókat:

Számlázási funkciók:
Árajánlat készítés A modul segítségével árajánlatokat készíthetünk, melynek adatait beolvashatjuk a programba megrendelés esetén.
Árlista vevők részére Segítségével a saját partnerek részére egyedi árlisták készíthetők.
Előleg számla Segítségével a vevőknek adott vételár előlegek nyilvántarthatók és az ehhez szükséges bizonylatok kiállíthatók.
Kötegelt számlázás Segítségével a szállítólevelekből nem csak egyesével lehet számlát készíteni, hanem egy gombnyomással az összes szállítóból számla állítható elő.
Készlet kezelés Segítségével nem csak szolgáltatást, hanem terméket is lehet számlázni. A készletmozgások a modullal nyilvántarthatóak és nyomonkövethetőek.
Beérkező rendelés készítés Segítségével a vevői rendeléseket lehet nyilvántartani.
Leltár Segítségével az év végi készleteket leltározással felmérhetők és a nyilvántartott készletek a leltár adatai alapján módosíthatók.
Üzletkötői jutalék A modul segítségével az értékesítéshez kapcsolodó ügynöki jutalékokat tudjuk elszámolni és nyilvántartani.


Készletkezelés funkciók:
Munkaszám kezelés Munkaszámokra adhatunk ki tételeket. A fel nem használt tételeket illetve az időszaki anyagfelhasználást követheti nyomon.
Devizás számla készítés A modul segítségével nem csak Ft-ban, hanem más devizanemben is lehet számlázni.
Export bizonylat A külföldre történő számlázást ezzel a modullal lehet megoldani. Segítségével a normál esetben ÁFA-s tételeket ÁFA nélkül lehet leszámlázni.
Gyártás, összeszerelés Segítségével egy adott receptúra szerint elvégzett gyártási, összeszerelési folyamat alapanyagfelhasználását és készletrevételezését tudjuk nyomonkövetni, nyilvántartani.
Befizetések rögzítése  A modul segítsévével az utalásos számlák kiegyenlítése nyomonkövethető.
Minőségbiztosítás egyedi termékazonosítással, tárhelykezelés Bevételezéskor és kiadáskor a termékekhez egyedi azonosítók rendelhetők. Pl.: Gyári szám, adagszám, lejárati dátum, stb. Tárhely kezelésre kijelölhetőek a termékek, a bevételezéskor hozzárendelhető a tárhely ahová kerül, kiszedési jegyen tárhelyről lehet kiválasztani a terméket, amit eladunk.


Gépek száma: db
Telephelyek száma: telephely


Az elõzetes árkalkuláció még nem minõsül megrendelésnek!